comunismul in oricare dintre formele sale, ascunse sau vizibile, e asemenea viciului tigarii, bauturii si drogurilor. Deci fiecare se stie cum e fara doar si poate si de aceea ii invit pe toti acesti ”stimabili” in cauza sa paraseasca lista mea de ”amicitie” in viteza mare cu injuraturi sau fara. Sa se duca dracului in tribul lor de barbari pusi pe furat si injosit si sa nu mai revina prin preajma mea ca eu sunt satul de activisti, securisti, lingai, pupa-n-cur si de tot dumnezeul lor rosu.
Mi-ati mancat toata viata nenorocitilor cu politica voastra pe la ureche. Cu manevrele voastre de maimute, cu sosotele, cu sedintele, cu programarile si ziarele voastre de cacat. Ati ucis si o veti mai face! pur si simplu si de acum incolo. Voi doar adastati in preajma oamenilor vii pana va vine vremea buna ca sa va porniti la treaba. Nu conteaza culoarea politica, ca doar voi sunteti cameleoni si aveti orice tip de discurs la indemana. Aproape ca imi vine sa cred ca toate filmele cu vampiri sunt inspirate numai din faptele voastre. Nu aveti moarte pt. ca nu cunoasteti rusinea si de niciun fel cainta. Nu aveti viata pt ca gustul acesteia nu va multumeste. Numai sangele nevinovatului va este pe plac si sorbindu-l faceti clabuci la gura de placere. Fi-mi-ar scarba si sictir de rasa voastra intreaga! Dumnezeu si Lumina lui cea Adevarata sa ma pazeasca de boala voastra de draci!

.
SI SA MA SLABITI SI CU PACEA SI CU INDURAREA DE SARBATORI CA NU VA FUR EU PORCUL DE SUB GURA , FLAMANZILOR DE OAMENI SI DE BUCURIILE LOR SIMPLE!

SARBATOARE E IN FIECARE ZI DACA NU LINGI SI NU TE INGHESUI SA-L PRIMEJDUIESTI PE UN ALTU’ DIN INVIDIE SI DIN POFTA DE BANI!