…am înțeles că în weekend-ul ăsta,  numai Iliescu, Dragnea și câtiva dintre șobolanii lor roșii vor mai sta ascunși prin case. Vor exista proteste până și la cota 2000. Și asta e de bine, că la câtă ciumă au răspândit ăștia din ’89 până acum NE AJUNGE, zău… avem stocuri pline pentru încă un deceniu. După 4 zile de proteste, până și cei mai încăpățânați dintre noi au înțeles ce înseamnă să-ți intre tâlharul în sufragerie și să nu-l mai poți da afară … pe motive democratice. Să-ți lași casa pe mâna unui penal și să-i oferi pe tavă viața și viitorul familei tale.

A durat ceva și cu toții ne-am străduit îndeajuns și de o parte și de alta. Și ei și noi. 27 de ani sunt o viață, mai ales pentru cei din generația mea și nu pot spune nici că s-a meritat și nici, ironic cum se aude acum pe la proteste, că ”hoția ne-a unit”.

Și uite așa, s-a ajuns taman la călcâiul parvenitului social, adică acolo unde, pe limba lui, se credea el cel mai tare și macho: la încăpățânare și tupeu. Numai că de data asta exact ce l-a ajutat să răzbată îl va și îngenunchea. Deci, stai dârz Dragnea, umflă-ți mușchii sub blană în toată splendoarea mizeriei tale și nu ceda că eu nu pot decât să mă bucur.

Iar voi, voi ăia, din partidul micului-dictator, vedeți că șefu’ vostru, cu mărețul său orgoliu și în imensa sa înțelepciune, dintr-o încrâncenată pasiune pentru osul de ros tocmai ce v-a stricat toată mașinăria și veți fi rejectați unul câte unul din siloz. Asta e, fiecare șobolan moare pe limba șefului său de trib!  Adios!

ah! era să uit. Urări de bună sănătate și TĂTICULUI ILICI din cerul vostru de securiști! și să nu se piardă cu firea din cauza protestelor -ochii pe tensiometru zilnic și pe hapuri- și nici cu volumele alea să nu se mai zbată: închisoarea în cazul lui va fi așa cum scria el odată la partid …dură și pe viață! 

Noi, ceilalți, ne vedem la proteste 🙂 Vremea e în ușoară încălzire și spre oftica borfașilor!

BONUS: din specia nouă, conducătoare!

dintre cei ieșiti din mantaua lui Iliescu și a grupării lor mafiote, membru PSD din anul 2001, actualul Ministru al Agriculturii, domnul Petre Daea