ROMÂNIA AZI!
după 27 de ani a ajuns la aceste trei imagini care spun tot adevărul despre ea.

 345 de militari români căzuți în luptele de la Stalingrad, în timpul celui de-al doilea război mondial, au fost reînhumaţi, în Cimitirul de Onoare Românesc de la Rossoşka (Volgograd) în cutii de biscuiţi. 

(sursa facebook, Adriana Oprea) (http://www.b1.ro/stiri/eveniment/lista-rusinii-cine-sunt-oficialii-romani-care-au-participat-la-reinhumarea-in-cutii-de-carton-a-eroilor-patriei-foto-video-200358.html)

„Am ajuns intr-o realitate ca in filmul ‘Nasul’, seful Camerei Deputatilor vine cu interlopi sa agreseze ziaristi. Daca vine cu interlopi la instanta nu mai ai ce spui sa spui”, a mai spus Bot pentru aktual24.ro.

Interlopii au fost adusi la Curtea Suprema de catre secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Malin Bot a declarat ca Stefanescu l-a agresat verbal pe holul Instantei Supreme. „A strigat la mine „securistule’. Nu l-am bagat in seama”, a spus jurnalistul.

( sursa: http://www.aktual24.ro/regimul-psd-jurnalistul-malin-bot-interlopii-lui-dragnea-m-au-lovit-cu-pumnul-in-ficat-si-in-burta-el-a-fost-agresat-si-de-codrin-stefanescu-video/)