http://www.i74.ro/legea_in_oglinda

Acum o lună, pe 16 octombrie, am lansat împreună ceea ce ne dorim să devină prima lege din România propusă direct de cetățeni.
Am văzut urgența și necesitatea.
Am văzut că lucrurile nu pot continua așa, cu o clasă politică în lumea ei și cu cetățeni ignorați.
#Colectiv ne-a arătat că somnul de 25 de ani al rațiunii naște monștri – și a trebuit ca oameni ca noi și ca voi să moară pentru a dovedi acest lucru.

i74 are în acest moment peste 16.200 de semnatari în mediul online. Cei care cred într-o Românie a normalității, cu reguli clare și transparente pentru politicieni. Cu responsabilitate față de noi, cu respect pentru banul public și cu seriozitate la locul de muncă.

Large-format Facebook cover and profile pic template

 Ajută-ne!  CUM TE POȚI IMPLICA?

 

 1. SEMNEAZĂ.

a) Fiecare semnătură online contează, însă pentru ca semnăturile să fie valide și pentru autorități, ele trebuie puse pe hârtie! Participă la un eveniment i74, ia legătura cu cei din echipă sau vei fi contactat de reprezentanții noștri din județul tău pentru semnătura fizică.

b) ”Vreau să semnez!”. Unde și cum? Dă un click aici ca să vezi care e cea mai apropiată localitate unde se strâng semnături.

Dacă nu există un coordonator local în județul tău și vrei să ai tu acest rol, contactează-ne la adresa tudor.oprea@fundatiacaesar.ro să fii parte a echipei noastre !

c) FII VOLUNTAR i74www.i74.ro/volunteer. Intră pe această pagină ca să afli cum să strângi semnături. Poți strânge 20 de semnături și ne ajuți enorm!

 2. PROMOVEAZĂ.

a) Am creat special o pagină pentru tine. Intră și dă de știre și prietenilor: http://www.i74.ro/resurse
b) Fii activ și online, like & share pe FacebookInstagram și Youtube.
c) Dă share pe pagina ta de Facebook unuia dintre mesajele de mai jos:
Noua putere în stat: cetățeanul implicat!
Proiectul i74 – inițiativa legislativă a Fundației CAESAR îşi propune să adune 100.001 de semnături din cel puţin 11 județe ale României pentru a schimba prin lege, conform dreptului garantat de Constituția României prin articolul 74, modul de funcționare a Parlamentului. Mai multe detalii pe: www.i74.ro #i74 #vremeacetatenilor
Proiectul i74 îşi propune să adune 100.001 de semnături din cel puţin 11 județe ale României pentru a schimba prin lege, conform dreptului garantat de Constituția României prin articolul 74, modul de funcționare a Parlamentului. Ce propune i74: a) transparență – Voturi la vedere, accesibile tuturor cetățenilor, b) seriozitate – Fiecare absență nemotivată să fie sancționată cu 1% din salariu, c) Responsabilitate. Decontări de cheltuieli doar pe bază de documente justificative. Rezonează și semnează! www.i74.ro, #i74 #vremeacetatenilor

 3. DONEAZĂ. Pentru i74 organizăm evenimente, mergem în teritoriu să vorbim cu cetățenii, împărțim afișe, broşuri și facem multe, multe altele. Sprijină și donează: https://i74-caesar.nationbuilder.com/donate

 

Suntem 16.220 – trebuie însă să fim de cel puțin 6 ori mai mulți. Trebuie să fim 100.001 de cetățeni care semnează i74 pe hârtie pentru a trece la pasul următor din cei definiți de lege. Putem să facem acest lucru doar împreună. Te invităm să vorbești cu apropiații tăi despre i74 și astfel să trecem de la ceea ce ne-am dori de la România la ceea ce putem face pentru România.

Putem scrie istorie împreună, dar numai împreună.
Îți mulțumim că ai citit acest apel și îți mulțumim pentru încrederea acordată!

Pentru orice idei, sugestii, gânduri, observații, așteptăm cu interes mesajul tău la i74@fundatiacaesar.ro.
Trimite acest mail unui prieten insa nu îl imprima!